سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • سه دروازه ایران برای تاب‌آوری تجارت خارجی

  • رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله‌ شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد

  • اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای دیگران +عکس

  • واکنش بقایی به افزایش قیمت سوخت در آمریکا

  • اموال ۳۹۴ نفر به اتهام همکاری با دشمن توقیف شد

  • طشت رسوایی حقوق بشر آمریکایی فرو افتاد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 344515
    تاریخ انتشار: 26/خرداد/1402 - 15:09

    از انقلاب تا آزادی | خیابان های پایتخت میزبان «جشن بزرگ غدیر»

    تهران در روز عید سعید غدیر خم بار دیگر میزبان جشن بزرگ و باشکوه مردمی غدیر از خیابان انقلاب تا میدان آزادی می شود.

     از انقلاب تا آزادی | خیابان های پایتخت میزبان «جشن بزرگ غدیر»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سرج 24 ،

    سخنگوی ستاد مردمی با تشریح جزئیات برگزاری مراسم جشن بزرگ غدیر در تهران، اظهار داشت : مهمانی ۱۰ کیلومتری عیدغدیر برای دومین سال پیاپی با مشارکت ۱۲۰۰ موکب مردمی در تهران برگزار می‌شود.

    مراسم امسال روز ۱۶ تیر در حدفاصل میدان امام حسین (علیه السلام) تا میدان آزادی برگزار خواهد شد و بیش از ۱۲۰۰ موکب خدماتی و پذیرایی مردمی و ده‌ها شهربازی سیار میزبان شهروندان تهرانی خواهند بود.

    ساسان زارع، سخنگوی ستاد مردمی مهمانی ۱۰ کیلومتری با اعلام این خبر افزود: تمامی اقدامات نظیر برپایی موکب ها به میزبانی مردم، هیأت‌ها، مساجد، گروه‌های جهادی، مؤسسات قرآنی و فرهنگی و گروه‌های سرود انجام خواهد شد و نهادهای حاکمیتی ضمن تأمین زیرساخت‌های لازم، صرفاً از برگزاری این مراسم پشتیبانی خواهند کرد.

    وی ادامه داد: آمارها نشان می‌دهد که حدود ۳ میلیون نفر از جشن سال گذشته استقبال کرده‌اند، با توجه به این آمار پیش‌بینی می‌شود که در جشن امسال باید آمادگی میزبانی شهروندان بیشتری وجود داشته باشد به همین دلیل ضمن تغییر مسیر، ظرفیت و تعداد موکب‌های خدماتی و پذیرایی نیز بیشتر از سال گذشته پیش بینی شده است.

    سخنگوی ستاد مردمی جشن غدیر ضمن دعوت از عموم مردم برای مشارکت در برپایی این جشن بزرگ، اعلام کرده است موکب‌ها، هیت و مجموعه‌های مردمی که امکان میزبانی مردمی در این رویداد عظیم را دارند می‌توانند با ارسال پیامک عدد ۱ به شماره ۳۰۰۰۲۱۲ در سامانه ثبت نام کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما